Tractive GPS LIVE-tracking

Blijf altijd en overal verbonden met uw hond of kat. Met Tractive GPS realtime tracking kunt u het exacte spoor van uw trouwe viervoeter zien. Dankzij de geïntegreerde virtuele afrastering (geofence), zal Tractive u onmiddellijk op de hoogte brengen in het geval dat uw kat of hond een vooraf gedefinieerd veilig gebied verlaat. Bevestig gewoon de GPS-tracker aan de halsband en heb gemoedsrust.

Het vinden van uw hond of kat is nog nooit zo eenvoudig geweest

Tractive GPS Trackers zijn robuust en gemakkelijk te gebruiken

Tractive heeft haar GPS Trackers zo ontworpen dat deze gemakkelijk te gebruiken zijn voor iedereen en overal. Dankzij geavanceerde technologieën (GSM, GPS, Bluetooth) kunnen Tractive GPS-trackers nauwkeurig en betrouwbaar worden gevonden, bijna overal ter wereld, of uw huisdier nu in de achtertuin of aan de andere kant van de wereld is, u kunt de locatie volgen .

Verlies uw huisdier nooit meer

Virtueel hek (Geofence)

Ontvang direct een melding wanneer uw huisdier een bepaald veilig gebied verlaat (bijvoorbeeld achtertuin of buurt)

LIVE Tracking

Bepaal de realtime locatie van je harige vriend als dat het belangrijkst is. In de LIVE Tracking-modus wordt de locatie om de 2-3 seconden bijgewerkt.

Het beste product voor huisdieren die graag naar buiten gaan

Robuust en waterdicht

Als uw huisdier graag buiten is, hebben wij het juiste product voor u. Dankzij het minimalistische ontwerp zijn de GPS-apparaten van Tractive zeer robuust, 100% waterdicht en bijna onbreekbaar.

Locatiegeschiedenis

Heeft u zich ooit afgevraagd waar uw huisdieren zich bevinden als u er niet bent? Tractive producten laten niet alleen zien waar uw huisdieren zich op dit moment bevinden, maar ook waar ze recentelijk zijn geweest.

Tractive werkt in meer dan 150 landen over de hele wereld

Tractive GPS-producten kunnen bijna overal ter wereld met katten en honden worden gebruikt. Ongeacht of u op reis bent of thuis bent. Zelfs als u dicht bij de grens woont, gebruiken Tractive GPS-trackers het best beschikbare mobiele netwerk. Bevestig gewoon de Tractive gps-tracker aan de halsband, start LIVE-tracking en ontvang geofence-waarschuwingen.

GPS Trackers van Tractive