NL Gratis verzending - BE 5.95 14 dagen bedenktijd Bezorgd binnen 2 werkdagen 97% beveelt ons aan

GPS Tracker voor uw Kat. U moet er niet aan denken dat uw kat wegloopt. U hoort en ziet het helaas nog steeds te veel. Vorig jaar zijn er meer dan 50.000 huisdieren als vermist opgegeven alleen al bij Amivedi. Met de Katten GPS trackers van Track Your Pet is dit verleden tijd. U hoeft zich geen zorgen meer te maken, met de GPS tracker kunt u 24/7 de locatie van uw huisdier opvragen met een simpel sms bericht.

U kunt op elk moment van de dag de locatie opvragen via de GPS tracker van uw kat. Hierdoor hoeft u nooit meer bang te zijn dat u uw kat uit het oog verliest.

Alleen chippen is niet voldoende, met de chip kunt u wanneer uw kat vermist is niet de locatie opvragen. De GPS tracker is een aanvulling om zeker te zijn dat uw kat teruggevonden wordt wanneer hij of zij weggelopen is.

De GPS tracker kan objecten volgen doormiddel van GPS satellieten en het GSM/GPRS netwerk. In het kort is de werking als volgt: de GPS tracker is een soort van mobiele telefoon, u plaatst er een SIM-kaart in (of sluit een abonnement  af) en bevestigd de GPS tracker aan de halsband van het te volgen dier.

Via de gratis applicatie, één simpel sms bericht of belletje krijgt u een link naar Google Maps waar de locatie direct op een kaart getoond wordt en een route naar de locatie kan worden bepaald, zodat u zo snel mogelijk kan worden herenigd met uw weggelopen kat.

Er zijn vele toepassingen voor de Katten GPS trackers, zoals het volgen van huisdieren. Dit is met name nuttig als u uw honden vrij laat lopen of als er kans is dat ze weglopen. Maar ook kunt u er kinderen, ouderen en auto’s mee volgen.

Doordat wij in grote hoeveelheden inkopen kunnen wij onze producten tegen scherpe prijzen aanbieden. Hierdoor betaalt u bij Track Your Pet nooit teveel.