NL Gratis verzending - BE 5.95 14 dagen bedenktijd Bezorgd binnen 2 werkdagen 97% beveelt ons aan

GPS Tracker voor uw hond. U moet er niet aan denken dat uw huisdier wegloopt. U hoort en ziet het helaas nog steeds te veel. Vorig jaar zijn er meer dan 50.000 huisdieren als vermist opgegeven alleen al bij Amivedi! Met de Honden GPS trackers van Track Your Pet is dit verleden tijd. U hoeft zich geen zorgen meer te maken, met de GPS tracker kunt u 24/7 de locatie van uw huisdier opvragen met een simpel sms bericht.

U kunt op elk moment van de dag de locatie opvragen via de GPS tracker van uw huisdier. Hierdoor hoeft u nooit meer bang te zijn dat u uw huisdier uit het oog verliest.

Alleen chippen is niet voldoende, met de chip kunt u wanneer uw huisdier vermist is niet de locatie opvragen. De GPS halsband is een aanvulling om zeker te zijn dat u uw huisdier teruggevonden wordt wanneer hij of zij weggelopen is.

De GPS tracker kan objecten volgen doormiddel van GPS satellieten en het GSM/GPRS netwerk. In het kort is de werking als volgt: de GPS tracker is een soort van mobiele telefoon, u plaatst er een SIM-kaart in en bevestigd de GPS tracker aan de halsband van het te volgen dier, persoon of voorwerp.

Via de gratis App, één simpel sms bericht of belletje krijgt u een link naar Google Maps waar de locatie direct op een kaart getoond wordt en een route naar de locatie kan worden bepaald, zodat u zo snel mogelijk kan worden herenigd met uw vermiste huisdier.

Er zijn vele toepassingen voor de Honden GPS trackers, zoals het volgen van huisdieren. Dit is met name nuttig als u uw honden vrij laat lopen of als er kans is dat ze weglopen. Maar ook kunt u er kinderen, ouderen en auto’s mee volgen.

Doordat wij in grote hoeveelheden inkopen kunnen wij onze producten tegen scherpe prijzen aanbieden. Hierdoor betaalt u bij Track Your Pet nooit teveel.